Γλώσσες

Ανακαλύψτε την εκμάθηση ξένων γλωσσών σε MM Schools. Αποκτήστε πλούσιες γνώσεις και δεξιότητες στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

Σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα

Η διδασκαλία των Ξένων Γλωσσών στα σχολεία μας αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη διαδικασία για τους μαθητές μας, καθώς επιτυγχάνεται με βάση την επικοινωνία και συντελείται με τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα.

ΑΓΓΛΙΚΑ

Η Αγγλική γλώσσα αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για προσωπική, επαγγελματική και πολιτιστική ανάπτυξη.

Είναι η γλώσσα που χρησιμοποιείται ως κοινό μέσο επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς. Αποτελεί τη γλώσσα της επιστήμης, της τεχνολογίας, της επιχειρηματικότητας και πολλών άλλων τομέων.

Τα σχολεία μας ξεχωρίζουν για την σημαντική συνεισφορά τους στη διδασκαλία των αγγλικών σε όλες τις ηλικίες και με τις τελευταίες εκπαιδευτικές μεθόδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΑΛΛΙΚΑ

Τα Γαλλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής ένωσης και η δεύτερη ξένη γλώσσα (μετά τα Αγγλικά) που ομιλείται και στις 5 ηπείρους. Είναι επίσης η δεύτερη ξένη γλώσσα διδασκαλίας ανά τον κόσμο.

Στα σχολεία μας, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές και χρησιμοποιώντας την επικοινωνιακή μέθοδο και τα σύγχρονα εργαλεία της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας πετυχαίνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα για όλους τους μαθητές.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Τα Γερμανικά ομιλούνται περίπου από 105 εκατομμύρια ομιλητές ως μητρική γλώσσα και σχεδόν από 80 εκατομμύρια ομιλητές ως μη μητρική γλώσσα και είναι μια από τις πιο σημαντικές γλώσσες στον κόσμο των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας.

Τα σχολεία μας προσφέρουν έναν ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών Γερμανικών που οδηγεί στην κατάκτηση της γλώσσας και σε επιτυχία στις εξετάσεις.

ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Τα Ισπανικά, επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες είναι μια από τις πιο ομιλούμενες γλώσσες στον κόσμο. Η εκμάθησή τους διευρύνει τους ορίζοντές μας επαγγελματικά και προσωπικά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά μας, ο σπουδαστής ξεκινά αποκτώντας βασικές γνώσεις τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, συνεχίζει μαθαίνοντας να χειρίζεται ικανοποιητικά τη γλώσσα, εμβαθύνει στην επικοινωνία πάνω σε πιο σύνθετα θέματα και ολοκληρώνει έχοντας αποκομίσει πληρέστερη δυνατή γνώση της Ισπανικής γλώσσας.

ΙΤΑΛΙΚΑ

Η εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας μπορεί να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων είτε θέλετε να εμβαθύνετε στον πολιτισμό και την κουλτούρα της Ιταλίας είτε να αυξήσετε τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες. 

Παρέχοντας ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών κάνουμε
τη διδασκαλία των Ιταλικών μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη διαδικασία για μικρούς και μεγάλους.

love
for
coding

Mάθετε για την ρομποτική

info@mmschools.gr

info@mmschools.gr