Άλλες γλώσσες

Ανακαλύψτε την εκμάθηση ξένων γλωσσών σε MM Schools. Αποκτήστε πλούσιες γνώσεις και δεξιότητες στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

Σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα

Η διδασκαλία των Ξένων Γλωσσών στα σχολεία μας αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη διαδικασία για τους μαθητές μας, καθώς επιτυγχάνεται με βάση την επικοινωνία και συντελείται με τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα.

ΓΑΛΛΙΚΑ

Τα Γαλλικά είναι η επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής ένωσης και η δεύτερη ξένη γλώσσα (μετά τα Αγγλικά) που ομιλείται και στις 5 ηπείρους. Είναι επίσης η δεύτερη ξένη γλώσσα διδασκαλίας ανά τον κόσμο.

Στα σχολεία μας, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές και χρησιμοποιώντας την επικοινωνιακή μέθοδο και τα σύγχρονα εργαλεία της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας, πετυχαίνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα για όλους τους μαθητές.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Τα Γερμανικά ομιλούνται περίπου από 105 εκατομμύρια ομιλητές ως μητρική και σχεδόν από 80 εκατομμύρια ομιλητές ως μη μητρική γλώσσα και είναι μια από τις πιο σημαντικές γλώσσες στον κόσμο των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας.

Τα σχολεία μας προσφέρουν έναν ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών Γερμανικών που οδηγεί στην κατάκτηση της γλώσσας και σε επιτυχία στις εξετάσεις.

ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Τα Ισπανικά, επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες είναι μια από τις πιο ομιλούμενες γλώσσες στον κόσμο. Η εκμάθησή τους διευρύνει τους ορίζοντές μας επαγγελματικά και προσωπικά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά μας, ο σπουδαστής ξεκινά αποκτώντας βασικές γνώσεις τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, συνεχίζει μαθαίνοντας να χειρίζεται ικανοποιητικά τη γλώσσα και προοδευτικά εμβαθύνει στην επικοινωνία πάνω σε πιο σύνθετα θέματα.

ΙΤΑΛΙΚΑ

Η εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας μπορεί να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων είτε θέλει ο σπουδαστής να εμβαθύνει στον πολιτισμό και την κουλτούρα της Ιταλίας είτε να αυξήσει τις επαγγελματικές του ευκαιρίες.

Παρέχοντας ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών κάνουμε τη διδασκαλία των Ιταλικών μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη διαδικασία για μικρούς και μεγάλους.

love
for
coding

Mάθετε για την ρομποτική

info@mmschools.gr

info@mmschools.gr